Υδάτινος Δρόμος για το Φάρο

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/6/2019

ΩΡΑ 11:30 Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας διοργανώνει «Αγώνες Κολύμβησης Ανοικτής Θάλασσας (Open Water Swimming)».
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 23 Ιούνη 2019 με το διακριτό τίτλο «Yδάτινος Δρόμος για το Φάρο – Waterway to Faros». ΤΟΠΟΣ: ΛΙΜΑΝΙ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ &  ΝΗΣΟΣ ΔΙΔΥΜΗ (ΦΑΡΟΣ)

Πατήστε ΕΔΩ για εγγραφή στη διοργάνωση

.ΩΡΑ 17:00 Δρομικό Γεγονός στη ν. Διδύμη (Φάρος) από τους Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου με την επωνυμία «Faros Challenge».ΤΟΠΟΣ: ΝΗΣΟΣ ΔΙΔΥΜΗ

ΩΡΑ 20:00 Χορωδιακό Φεστιβάλ Ερμούπολης από τον Μουσικό Όμιλο Σύρου. ΤΟΠΟΣ: ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΩΡΑ 21:00 Συναυλία Μπάντας Πολεμικού Ναυτικού με την συμμετοχή της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων. Βεγγαλικά θα χρωματίζουν την λιμενολεκάνη Λιμένα Ερμούπολης Σύρου.
ΤΟΠΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΟΥΛΗ

Επισημάνσεις:

  • Επίσης κατά τη διάρκεια της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2019», το εργαστήρι Zωγραφικής του «Λυκείου Ελληνίδων Σύρου», θα εκθέτει έργα των εκπαιδευομένων με “Ναυτικά Θέματα” στις βιτρίνες των καταστημάτων της Ερμούπολης.
  • Επίσης κατά την διάρκεια της ‘’ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2019’’, θα επιτρέπετε η ξενάγηση στους χώρους την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου (Α.Ε.Ν. Σύρου).
  • Οι εκθέσεις της Ναυτικής Εβδομάδας θα έχουν διάρκεια από 16 – 23 Ιουνίου.

Ημερομηνία

23 Ιούν 2019

Ώρα

11:30 am